Interiorisme

El nostre equip  treballa des del primer esbós fins al lliurament de les claus de l’habitatge. 

Oferim als nostres clients la millor solució i proposta adaptada a les seves necessitats tant estètiques com funcionals, d’una manera totalment personalitzada complint amb tots els objectius fixats.

Analitzem les necessitats del client i les transformem en espais amb identitat pròpia. Ens agrada pensar que cada espai deixa empremta, genera experiències i sensacions i parla de tu. I tu? deixes empremta, veritat?

Treballem perquè la funcionalitat i l’estètica convisquin d’igual a igual. Tenim la mentalitat del petit taller d’artesania que cuida i pensa cada detall, cada material, cada objecte.  Establim una relació personal, de proximitat i transparent amb el nostre client. Som apassionats, camaleònics i versàtils. Amb un estil atemporal, contemporani i sobri. 

Els nostres projectes consten de 3 fases:

Concepte d’interiorisme, avantprojecte:

Espais Anna Marsal desenvolupa un concepte bàsic d’interiorisme i distribució dels espais per satisfer les necessitats estètiques, operatives i funcionals del client d’acord amb els seus requisits.

Presentem el concepte del projecte mitjançant panells d’estil i imatges 3D perquè el client pugui visualitzar molt bé la idea.

AVANTPROJECTE_ESPAISANNAMARSAL

Projecte executiu d’interiorisme per licitació:

Espais Anna Marsal realitzarà el desenvolupament específic de cada un dels elements resultants del concepte d’interiorisme i definició de les solucions, detalls constructius, especificacions de materials, mobiliari i acabats.

Realitzem els plànols necessaris i els amidaments per a la seva licitació.  D’aquesta manera el client pot evaluar el cost de cada partida i decidir millor sobre el projecte.

 

Seguiment i direcció d’obres d’interiorisme.

És l’etapa més complexa. S’ha d’estar a sobre de tots els detalls per que el resultat sigui el desitjat.

Disposem d’un equip de professionals amb els quals podem col·laborar. Aquest fet ens permet supervisar en tot moment cada detall, mantenint una comunicació constant i directe. 

Abans de començar estudiem un pla de treball perquè tot surti com està previst.

Ens encarreguem del seguiment i l’execució, així com del subministrament dels materials, per garantir la qualitat i els temps acordats.